Prachtige nieuwe patronen van The Drawn Thread vervolg

Op veler verzoek hebben we dit patroon ook weer in huis. Een echt multifunctioneel patroon dat je kunt afwerken als een tasje voor je borduurbenodigdheden of in kunt lijsten. Het is elke keer weer een soort verrassing wat ik nu weer zie op het patroon. Het bijtje onder het alfabet was nmij nog niet eerder opgevallen en er zitten ook 3 vlinders in verwerkt. Ik kan me nog herinneren dat de kleur rood wat bruinrood was en dat we dit aangepast hebben voor diverse dames. Vraag er maar even naar als je het patroon wilt hebben.

DT_The Pastoral

The Pastoral € 16.95

Heb je meer zin om een borduurtasje te maken, dan kun je met dit patroon aan de slag. Het lijkt een beetje op Toccata I met die blokjes en randjes en met zo’n alfabet erbij, ben ik helemaal verkocht. Je kunt een bijpassend schaarhangertje borduren en als je een beetje “knutselt” kun je zo een patroontje voor een naaldenboekje en speldenkussentje eruit halen. Dan is je collectie helemaal compleet.

DT_Sampler Sack and Scissor Tag

Sampler Sag and Scissor Tag € 14,95

Ben je in de stemming om wat meer tijd aan de afwerking te besteden, dan is dit patron wellicht wat voor je. Het is echt een portfolio voor je borduuraccessoires. Er is zelfs een plaatsje voor je borduurring en schaartje. Op de voorkant borduur je in allerlei technieken en steken de motieven en de naam van de steek staat erbij.

DT_When I am sewing

When I am Sewing Project Portfolio € 22.50

Nu we het toch over technieken hebben, dit is een van mijn favoriete stoplappen. Het is geen reproductie, maar een stoplap die Cynthia zelf heeft samengesteld. Er staan zoveel verschillende stopjes op. Van heel eenvoudig tot aardig bewerkelijk. Maar wat heb je dan een prachtig naslagwerk. Of gewoon een mooi, ingelijst borduurwerk. Er zitten niet heel veel verschillende kleuren in, dus je kunt de lap vrij eenvoudig omzetten naar je eigen lievelingskleuren.

DT_Toccata Five

Toccata V € 25,95

Tot slot hebben we een heel lieve nieuwe seizoensserie binnen van Cynthia. Ik ben weg van deze kleine borduurtjes die toch weer heel veel leuke details hebben en de nodige speciale steken bevatten. Borduur ze apart of op een lap, onder elkaar of naast elkaar, gebruik een deel van de motiefjes voor een speldenkussentje of schaarhangertje, kortom, echt een patroontje om van te genieten. De letters van de seizoenen zijn in het patroon verwerkt, maar met een beetje puzzelen kun je de Nederlandse tekst er wel in kwijt denk ik.

DT_Simply Spring        DT_Simply Summer

Simply Spring € 11,50                                                                                                       Simply Summer € 11,50

DT_Simply Autumn         DT_Simply Winter

Simply Autumn € 11,50                                                                                         Simply Winter € 11,50

3 thoughts on “Prachtige nieuwe patronen van The Drawn Thread vervolg

  1. O hemeltje, alwéér van die prachtige seisoen patronen! Met een huis en een alfabet. En dan ook nog The Pastoral, die ik tot nu toe heb weten te weerstaan. Of me dat nog steeds gaat lukken? Er ligt nog zoveel te wachten. Maar ze zijn echt prachtig Annemiek! Deze gaan dus ook op “DE lijst”.

  2. Prachtige patronen! Afgelopen vakantie heb ik een deel van The Pastoral geborduurd…..heerlijk!
    Mijn stapeltje hebbedingen begint aardig te groeien Annemiek ☺☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *