Nieuwe patronen van With Thy Needle & Thread binnen

Het is altijd afwachten wanneer Brenda haar nieuwe patronen naar de distributeur stuurt. Soms gaat dat snel en soms moeten we er nogal even op wachten. We hebben nu weer een stel nieuwe patronen van haar binnen en die zijn het wachten meer dan waard.

Allereerst hebben we twee patronen in een nieuwe serie van Brenda. Deze ronde patroontjes heeft ze afgewerkt in zo’n ouderwets, stenen potje. Nu hoeft dat voor mij weer wat minder, maar wij zijn gek op ronde patroontjes voor de taartvormpjes van de Dille & Kamille. Je kunt er natuurlijk ook een leuke pinkeep van maken.

From Me toThee € 13,50                               Strawberries & Stripes € 13,50

Dan is er een nieuw patroon van Ore en Olga Woolson. Dit boerderijduo komt de komende tijd nog regelmatig terug en ik kan niet wachten tot ze in een kerstversie uitkomen. Ondertussen kan ik me helemaal vermaken met de eerste twee patroontjes. Have Ye Any Wool is in Nashville uitgebracht en nu hebben we Farmyard Parade. De Amerikaanse vlaggetjes kun je heel gemakkelijk vervangen door een Nederlandse vlag of gewoon weglaten.

Have Ye Any Wool? € 13,50

Farmyard Parade € 13,50

En tot slot een patroontje dat eigenlijk op ieder van ons wel van toepassing is. We zijn allemaal op onze eigen manier “Queen of the Needle”. Ik vind het een schattig patroontje, alleen begrijp ik niets van de kleur blauw van de jurk. Ik zou daar een heel andere kleur voor kiezen, iets dat past bij de tomaatspeldenkussen en niet zo hard over komt. Het springt er nu zo uit. Maar goed, een koningin mag opvallen, dus je kunt ook gewoon het blauw aanhouden ;-).

Queen of the Needle € 13,50

One thought on “Nieuwe patronen van With Thy Needle & Thread binnen

  1. Van Öre en Olga zou ik hierbij graag de kerstversie alvast willen bestellen. Past zeker naast de mijn versie:have ye any wool die ik al af heb!ik hoor het tzt wel! Met groet Liesbeth Hup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *