Klein maar fijn van Heartstring Samplery

Beth heeft weer een paar fijne patroontjes uitgebracht. In haar alfabetserie heeft ze nu de B uitgevoerd en die is heel toepasselijk voor de Bijenhouder oftewel Beekeeper. De achtergrond van het patroon is opgevuld met een honingraatmotief. En doordat het een rond patroon is, kun je het heel goed bovenop een ronde doos bevestigen.

17-1846

B is for Beekeeper € 11,50

En mocht je helemaal weg zijn van bijen, dan is dit patroon van Hands on Designs ook een leuke. Een speldenkussentje, een biscornus en een pinkeep, je vindt het allemaal in dit patroon. Het bijenbedeltje zit er ook bij in. Dit was oorspronkelijk een gelimiteerd pakketje, maar Cathy heeft het nu uitgebracht als patroon en er gelijk maar 2 patroontjes bij ontworpen. Zo heb je een mooi setje.

17-1691

Just Bee met bedel € 15,95

Het andere patroontje dat we binnen hebben gekregen is een favoriet van mijzelf. Jullie weten, ik ben niet van de heel grote patronen (geen Long Dog voor mij), en dit quaker lapje past precies bij wat ik leuk vind om te borduren. De zachte kleuren, die schijnbaar willekleurige plaatsing van de motieven, de initialen, ik word daar heel blij van. Voorlopig ligt het patroontje even apart en hoop ik dat ik er tijdens mijn vakantie aan kan beginnen.

17-1761

A Little Quaker € 11,50

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *