35 nieuwe kleuren van DMC – deel 3

Een bijzondere bonus van de 35 nieuwe kleuren van DMC is dat een deel van de kleuren perfect past bij het linnen, de gelijkmatig geweven stoffen en de aida stoffen van Zweigart. Zweigart heeft een pdf gemaakt met daarin een overzicht van welke stoffen goed passen bij de nieuwe kleuren. Het biedt voor borduursters die van kleur-op-kleur borduren houden weer heel nieuwe mogelijkheden. En het levert plaatjes op, waar ik helemaal een warm gevoel van krijg.

DMCZ1 DMCZ2

DMCZ3

Wat ziet dat er prachtig uit hè. Wij gaan ondertussen snel aan de slag om bij de introductie van deze prachtige kleuren ook een bijpassend stoffenpakketje te hebben. Dan kun je gelijk je kleurtjes uitproberen. Nu hoeven we alleen nog maar te wachten tot de doos met al dit moois binnen komt. Het zal denk ik wel duidelijk zijn, ik wacht in spanning af en zodra we ze in huis hebben………..

 

8 thoughts on “35 nieuwe kleuren van DMC – deel 3

 1. Annemiek ik wacht in spanning mee en wat mooi dat deze stoffen daar zo mooi bij passen!
  Ben heel benieuwd naar jouw stoffenpakketjes. Deze zijn zo geweldig voor niet te grote borduurwerkjes.
  hartelijke groet,Truus uit Drenthe

 2. Ik begrijp het helemaal Annemiek. Dat hebben wij nu met de collecties van een vernieuwd haak/breigaren dat ik hier niet zal noemen. Maar hier word je dus inderdaad heel blij van ;-))

 3. Hoi Annemiek,

  wat komen er een boel mooie nieuwe dingen aan! Wat heerlijk dat jij ons al zo lekker zit te maken, echt genieten dit. De nieuwe stoffen zijn om te smullen, en ik ben heel benieuwd naar alle nieuwe DMC’tjes.
  groetjes Betty.

    • Oh Susan, will you be able to visit us in October? I’d love to see you again. Opening hours are:

     Wednesday 1-5pm

     Thursday 1-5pm

     Friday 10am-5pm

     1st and 3rd Saturday of the month 10am-5pm

     If you need to come outside of these hours just let me know. I have a Christmasworkshop going on on October 20 and 21st, but the shop is open. Do let me know when you’ll be here and who will be with you (will Bonnie come too?).

     I am getting all excited.

     In between all this, how are you doing? I read the horrible situation with your house on facebook and my heart broke. So much work that was done in love is lost. I cannot imagine how you manage to keep going. You have more strength than a lot of other people.

     Hugs,

     Annemiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *