Zomers geluk van Lizzie Kate

Ik kan er zo van genieten om ‘s ochtends een kopje cappuccino buiten op te drinken. Heerlijk in het zonnetje, op het bankje naast mijn keukendeur. Want dat eerste kopje koffie ‘s ochtends smaakt echt het allerlekkerste. Ik moest wel lachen toen ik dit patroon van Lizzie Kate zag. Het had voor mij ontworpen kunnen worden.Vooral die met de tekst “Today’s good mood is sponsored by coffee” (het goede humeur van vandaag wordt gesponsord door koffie). En zonder die koffie zal ik niet gelijk zeggen dat ik geen goed humeur heb, maar wel een ander humeur. Ook op het einde van een winkeldag mogen mam en ik graag de dag afsluiten met een kopje koffie. Dat geeft dan weer net dat beetje energie om de laatste dingetjes nog te doen.

183-CoffeeTime-models440

Coffee Time € 11,50

En van dit patroon kreeg ik echt zomerkriebels. Je zou toch accuut je spullen pakken en naar een warme omgeving afreizen en dan de hele dag watermeloen en aardbeien eten. En luisteren naar de vogeltjes en genieten van de bijtjes. Deze vier kussentjes geven mij helemaal zo’n zomers gevoel. Het is geen geheim dat ik gek op letters ben, dus het kussentje met SUMMER erop heeft mijn voorkeur. Maar die met de aardbeitjes is ook wel heel leuk. Bij het patroontje zitten gelijk het bedeltje en knoopje dat je nodig hebt. En misschien wel het allerbeste nieuws is dat Linda er een serie van maakt, dus we kunnen ons alvast verheugen op herfst, winter en voorjaar.

182-SummerSmalls-models425

Summer Smalls € 14,50

Aan het einde van de week zal het weer warmer worden, hopelijk meer zon , dan komt dat echte zomerse gevoel ook weer terug. En dat plekje op mijn bankje bij de keuken heb ik al besproken ;-).

2 thoughts on “Zomers geluk van Lizzie Kate

  1. Leuke patronen! Good mood sponsored by coffee, als koffieverslaafde kan ik daar wel wat mee. En dat kussentje ‘zomer’, ontzettend leuk. Lizzie Kate doet het weer!

  2. Fijn dat je weer genieten kunt en de komende dagen met koffie op je bankje. Geef mij dan maar thee aub!
    Leuke kussentjes van Lizzy Kate.
    Geniet morgen van jullie koffie.
    groetjes,Truus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *