Nieuwe patroontjes van Heartstring Samplery

In ons nieuwsmagazine heb je het interview met Beth kunnen lezen. Uiteraard hebben we de nodige patronen van Beth in de winkel. Hieronder zie je een aantal van de nieuwste patronen die ze heeft uitgebracht. In haar alfabetserie heeft ze nu de B uitgevoerd en die is heel toepasselijk voor de Bijenhouder oftewel Beekeeper. De achtergrond van het patroon is opgevuld met een honingraatmotief. En doordat het een rond patroon is, kun je het heel goed bovenop een ronde doos bevestigen.

HSbee
B is for Beekeeper € 11,50

Het andere patroontje dat we binnen hebben gekregen is een favoriet van mijzelf. Jullie weten, ik ben niet van de heel grote patronen (geen Long Dog voor mij), en dit quaker lapje past precies bij wat ik leuk vind om te borduren. De zachte kleuren, die schijnbaar willekeurige plaatsing van de motieven, de initialen, ik word daar heel blij van. In mijn vakantie heb ik me hier op gestort en dit patroontje geborduurd.

HSquaker

A Little Quaker € 11,50

Een ander nieuw patroon is de Schoolhouse Coverlet Drum, ik ben er helemaal weg van. Zo’n cylindervormig borduurwerkje in elkaar zetten is even een klusje, maar wat een geweldig leuke speldenkussen heb je dan. Nu nog beslissen welke kleur ik ga gebruiken. Het andere patroontje is niet nieuw, maar een favoriet van mij. Ik heb het letterlapje al geborduurd, die hangt in de winkel.
HSdrum
Schoolhouse Coverlet Drum € 11,50

HSschall

Sarah E Shall € 11,50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *