Jaaaaaa, hij komt er weer aan, het Just Cross Stitch kersttijdschrift!

Het is ieder jaar een hoogtepunt als we het nieuwe kersttijdschrift van Just Cross Stitch ontvangen. Dat gebeurt pas in september, maar voor die tijd kunnen we alvast genieten van de voorkant. Ik vind het een sport om uit te zoeken welke ontwerpsters een patroontje hebben aangeleverd. Het duurt dus nog even voor we ‘m in huis hebben (denk half september), maar je kunt je alvast opgeven. Het tijdschrift kost rond de 13 euro (excl. portokosten).

De losse wantjes vind ik heel schattig en grappig dat er nog een patroontje met twee wantjes op staat. Ik weet al dat de kerstman met het jaartal van Needle Bling Designs is, de rest heb ik nog niet thuis kunnen brengen. Dat sneeuwmannetje in het ijshoorntje komt zeker op mijn te borduren lijstje. En dat rendiertje, die wil ik ook wel borduren. Ach, mijn lijstje is ieder jaar veel langer dan de tijd die ik heb, maar zo dromen over kerstornamentjes kun je niet vaak genoeg doen.

JCS

 

Je kunt het kersttijdschrift hier bestellen:

www.dehandwerkboetiek.nl/bestellen

 

2 thoughts on “Jaaaaaa, hij komt er weer aan, het Just Cross Stitch kersttijdschrift!

  1. Hoi Annemiek,
    Ik weet het niet meer en ik kan ook niks in mijn mail vinden maar heb ik het tijdschrift nu wel of niet besteld?? Enne komt de Halloween uitgave ook jouw kant op? vast wel, ik hoor wel even van je, groetjes Saskia

  2. Hoi Annemiek,
    ik heb het tijdschrift via bestellen besteld ? ga ervan uit dat het zo goed komt…. Groetjes, Angelique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *