Informatie over de winkel

De Handwerk Boetiek is dé borduurspeciaalzaak van het Noorden. Gelegen in het rustieke dorp Roden, biedt het een bijzonder groot assortiment aan borduurstoffen, garens, patronen, accessoires en borduurboeken. We hebben diverse handgeverfde zijden garens zoals Gloriana, Waterlilies, Silk ‘n Colors, Tentakulum en Belle Soie. Daarnaast hebben we natuurlijk ook effen zijden garens van Soie d’Alger en Needlepoint Silk. Voor liefhebbers van katoenen garens hebben we Venus garen en Aurifil garen voor de effen kleuren en Sampler Threads, Weeks Dye Works, Crescent Colours en Threadworx garens. Daarnaast kun je ook 100/3 en soie surfine zijde van Au ver a Soie bij ons vinden, de 30/2 en 60/2 zijden garens van Venne Colcotton, YLI zijde voor het miniatuurborduren, cotton a broder van DMC en Anchor voor witwerk borduren, Sampler Wool voor het borduren met 100% wol, en de metallic garens van Rainbow Gallery. Natuurlijk hebben we ook de perle garens van Venus.

Voor de liefhebbers van patronen hebben we een groot scala aan ontwerpers in huis, ontwerpers uit de VS, Italië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Spanje. Populair zijn ontwerpers als JBW Designs, Blackbird Designs, Homespun Elegance, Jeannette Douglas Designs, With Thy Needle and Thread, Little House Needleworks, Val’s Stuff, The Prairie Schooler, UB Stickdesigns, Christiane Dahlbeck, Acufactum, Le Jardin Privé, Tralala, Renato Parolin, Rovaris, Long Dog en Marjorie Massey.

Bij ons koop je eigenlijk geen pakketten, maar een los patroon waarbij je dan zelf je stof en garens uitzoekt. En dat is heeft als voordeel, dat jij bepaalt op welke stof je wilt borduren en welk garen je wilt gebruiken. Zo wordt het ontwerp iets van jouzelf en de ontwerper. We hebben de keuze uit meer dan 120 stoffen, van 8 draden per centimeter tot 20 draden per centimeter. En heb je maar een klein stukje nodig, dan knippen we een stukje van 35 x 50cm of van 50 x 70cm voor je.

Een bezoekje aan de winkel is natuurlijk het leukste, maar dat is niet altijd mogelijk. Daarom versturen we elke week de bestellingen die binnen zijn. Wil je graag iets hebben, mail of bel ons en wij kijken of het er is en wanneer het op de post kan. Zo kun je op elk moment van de dag bestellen. Wil je er zeker van zijn dat je elke maand een pakje ontvangt, abonneer je dan op een van onze maandelijkse clubs. Op onze website vind je een overzicht van de maandelijkse clubs van dit moment.

We organiseren regelmatig gezellige dagen en workshops. Ook deze dagen kun je vinden op de website. Wacht niet te lang met opgeven, vaak zijn deze dagen al snel volgeboekt.

We kijken er naar uit om je een keer te ontmoeten in de winkel of op een beurs. Woon je niet in de buurt, dan is het handig om even te bellen voor je komt om er zeker van te zijn dat we open zijn. De koffie of thee staat voor je klaar.