Herfstpatronen van Kathy Barrick

Het lijkt wel alsof de weergoden wisten dat wij herfstpatronen van Kathy Barrick binnenkregen. We hadden de doos nog niet in huis of het weer sloeg om van dat prachtige nazomerweer naar onvervalst Nederlands herfstweer. Het is in ieder geval lekker weer om binnen te zitten borduren.

Het eerste patroon van Kathy heet heel toepasselijk Autumn Harvest (herfstoogst). Het patroon heeft een aantal jaren geleden in een Amerikaans blad gestaan en gelukkig is het nu gewoon verkrijgbaar. Ik vind het een heerlijke combinatie van dieren, letters, quiltpatroontjes die dienst doen als groentetuintje en uiteraard een huis. Die pompoenen doen me er aan denken dat ik eigenlijk nog een paar wil hebben voor mijn tuintafeltje ;-).

17-2119

Autumn Harvest € 11,50

Voor alle theeliefhebbers is er nu een patroontje van de Teakeeper. Ik vind het een geweldig leuk patroontje om als klein kadootje af te werken. Het past op 13 draads linnen al redelijk in een 13 x 18 lijstje. Of bevestig het bovenop een theedoosje.

17-2122

Tea Keeper € 9,25

Ik zal maar eerlijk bekennen, dit patroontje heb ik vooral besteld omdat ik het zo ontzettend leuk vond. En in eerste instantie dacht ik dat het patroontje Murphy heette ipv Maddie LOL. Met een beetje aanpassing van de kleurtjes zou ik er zo een Murphy van kunnen maken. Niet dat mijn Murphy zoveel behoefte heeft om naar buiten te gaan, die ligt veel liever lekker warm en behaaglijk op de bank. En mocht je nog een oude snijplank hebben, dan weet je gelijk waar je die voor kunt gebruiken.

17-2126

Maddie € 9,25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *