Extra kerstworkshop – zaterdag 18 november

 

christmas

Morgen houden we onze eerste kerstworkshop en wij hebben er al zo’n zin in. De twee geplande dagen zaten al heel snel vol, dus houden we de workshop nog 1 keer en wel opzaterdag 18 november.  Wij zijn superenthousiast over het projct. Het is een tradionele kerstvorm met minder traditionele motiefjes met weer traditionele kleuren. De kleurtjes die je op de foto ziet, komen aardig overeen met het project. Daar word je al veel wijzer van he ;-).  We gaan het project weer op een bijzondere wijze afwerken en uiteraard zitten de materialen die je hiervoor nodig hebt bij de prijs inbegrepen.

De workshop begint om 10.30 en duurt tot 15.30. Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie en thee en je neemt zelf je lunchpakketje mee. De prijs van de workshop is € 45,00. Je kunt je opgeven via het bestelformulier of stuur een mailtje naar (info @ dehandwerkboetiek.nl – spaties weghalen). Dit is je laatste kans en er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, dus wees er op tijd bij. Het is ook mogelijk om het pakket te ontvangen.

Wij hebben er al heel veel zin in, wie weet zien we je op 18 november.

One thought on “Extra kerstworkshop – zaterdag 18 november

  1. Helaas niet dit jaar Annemiek. Geniet van morgen. Het wordt in ieder geval minder zomers als de afgelopen dagen. Dat is wel goed voor de stemming natuurlijk ;-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *