Een stapel nieuwe patronen van Tralala

Als er een pakje van Tralala binnenkomt, is het altijd feest. Zo’m moment waarop ik dan denk: ik wil gelijk met dit patroon beginnen. Er zit altijd wel een patroon bij dat ik het liefste direct zou gaan borduren, en als ik pech heb (of geluk, het is maar hoe je het bekijkt), dan wil ik er veel meer bordoren. Deze keer was het wel heel moeilijk kiezen. En misschien wel een verrassing voor jullie, maar ik heb als favoriet Jardin Bleu uitgekozen. Misschien wel omdat mijn tuin iedere dag er weer groener uit gaat zien, de bloembolletjes bloeien al en de andere planten doen hun best om de winter achter zich te laten. In mijn bessenboom zit zelfs al bloesem. En ik vind niets heerlijker dan te genieten van mijn tuin als ik ‘s ochtends er doorloop om de bloembakken water te geven.

113577398

Jardin Bleu € 11,50

Dit voorjaarspatroon was ook wel heel verleidelijk. Ik houd enorm van patronen die je in zijn geheel kunt borduren, maar waar je ook stukjes uit kunt nemen. En dit patroon is opgebouwd uit 7 delen en heeft nog een poes bovendien. En een huisje. En schaapjes. En een konijntje die een wagentje trekt met baby-konijntjes. En vogeltjes. En een vogelhuisje. En een bakje met aardbeien. Moet ik nog meer zeggen? Als ik er te lang over nadenk, ga ik twijfelen of dit nou mijn favoriet is of toch Jardin Bleu ;-).

vive-le-printemps-web

Vive le primavera € 13,50

Nu we het toch over konijntjes hebben, maandag kon je onze versie van deze 3 kussentjes al zien. Wat zijn ze bijzonder leuk!

lapin-123-web

1,2,3 Lapins € 11,50

Wil je liever twee grotere konijntjes borduren, dan hebben we dit tweetal voor je.

duo-lapin-web

Duo Lapin € 11,50

Dan is er ook een nieuwe serie voor alle schaapjesliefhebbers. Een klein patroontje voor elke maand met …….. uiteraard schaapjes. Borduur ze allemaal op een grote lap, borduur ze als kleine kussentjes of zoals hier, als pinkeeps. Mocht je de hele serie willen hebben, laat het me dan maar weten. Ik zag net dat het volgende patroontje ook al uit is, dat zijn de schaapjes van maart en april. Dat patroontje hebben we dus nog niet in de winkel, maar komt met de volgende bestelling zeker mee.

mouton-fil-jan-fevrier-web

Moutons au fils de mois janvier et février € 11,50

115420926

Moutons au fils de mois mars et avril € 11,50

En dan, twee patronen waarvan ik hoop dat het ook een serie wordt. En ik ga een verzoek indienen of we ook een Boule a neige Chat kunnen krijgen. Ik denk dat Miss Murphy zeer onder de indruk zou zijn. Wat zijn dit schattige patroontjes. Je zou ze heel goed op band kunnen borduren en dan steeds verwisselen. Wij hebben van die houten hangers waar je zo het band aan kunt bevestigen en dan kan je het elke keer verwisselen. Dat is nog eens economisch ophangen.

boule-a-neige-lapin-web

Boule a neige lapin € 11,50

113577371

Boule a neige € 11,50

Dit is zo’n houten hanger, ideaal voor het ophangen van band.

995_porte decor

Houten hanger met 2 eindknopjes € 2,95 (verschillende afmetingen beschikbaar, hangers breder dan 20cm zijn duurder).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *