De Handwerkbeurs in Zwolle

Achter de schermen zijn we de laatste weken al druk bezig met de voorbereidingen voor de beurs in Zwolle. Dat betekent dat er met hulp van vele handen, nieuwe modellen geborduurd worden, stofjes geknipt worden, patronen worden besteld, modellen worden uitgezocht (wie mag wel mee en wie niet) en we maken checklijstjes van wat er allemaal mee moet. De keuken begint steeds meer op een half pakhuis te lijken en aan alle kanten wordt nog de laatste hand gelegd aan de afwerking van de geborduurde modellen.

We staan dit jaar weer op dezelfde plek als vorig jaar en zijn heel makkelijk te vinden. Bij binnenkomst gelijk linksaf slaan, volg de geur van de koffie en aan het einde links zie je onze stand. Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere aanbieding én een aantal verrassingen. Wat die zijn blijft nog even geheim, we versturen voor de beurs nog een nieuwsbrief met daarin alle informatie.

plattegrond 2018

Als ik ‘s avonds op de bank zit, ben ik in gedachten al bezig om de stand in te richten. Dat is altijd een puzzel. Waar hangen we welke modellen op, past het een beetje bij elkaar, is er voldoende ruimte…. En ieder jaar maken we er weer wat anders van. Dat is voor ons ook leuk, je hebt echt het idee dat we in een compleet andere stand staan.

Zwolle 2017

En ondanks dat de stand behoorlijk groot is, kunnen we niet alles uit de winkel meenemen. Dus mocht je graag iets willen hebben of willen zien, laat het ons dan weten. Dan gaat het mee in onze gele Zwolle dozen en kun je het zo ophalen bij de stand. Misschien wil je wel 2 meter stof hebben, of wil je een stofkleur zien, of zit je dringend verlegen om DMC garen (per strengetje € 1,35) of zoek je nou net dat ene patroon, mail of bel ons. Doe dat dan graag voor zaterdag 10 februari, want dan beginnen we met het inpakken van de winkel. Vermeld dan ook graag de dag waarop je naar de beurs komt, dat maakt het opzoeken wel zo eenvoudig.

Let op: tijdens de week van de beurs worden er geen bestellingen verstuurd en is de winkel gesloten op:

donderdag 15 februari

vrijdag 16 februari

zaterdag 17 februari

Vanaf woensdag 21 februari staan we weer voor jullie klaar in de winkel.

7 thoughts on “De Handwerkbeurs in Zwolle

  1. Het klinkt heerlijk, en wat leuk, zo’n kijkje achter de schermen! Ik wens jullie alvast veel voorpret, en een mooie beurs. groetjes Betty.

  2. Wat leuk al die voorpret met een kijkje achter de schermen. Ben helaas dit jaar niet van de party. Vanuit Maastricht helaas te ver reizen. Verder wens ik jullie veel plezier en een zakelijk goede handwerkbeurs.

  3. Wat een werk altijd, maar je weet ook waarvoor je het doet, fijn dat jullie op dezelfde plaats staan dan zijn jullie gemakkelijk te vinden.
    Wij zijn er zaterdag als alles meezit, ik niet onverwachts moet werken.
    Heel veel succes op de beurs en zot ziens.

  4. Goedemiddag Dames, regenachtig in Hoogeveen dus ik mag borduren! Zouden jullie willen bestellen van Stacy Nash van de animal crackers de Paisley boorduurpatroon ik hoop dat als hij er is dat past mooi bij de Whittaker die ik al af heb! Ik hoor van jullie! Met groet Liesbeth Hup.

  5. Ik heb net het blad binnen. Op de plattegrond zijn jullie omgewisseld met Khyber gallery: jullie staan op 138 en zij op 158. Maak dus alvast maar een bord dat je daar neer kunt hangen…

  6. Hoi Jeannette, ik heb net ook even gekeken en bij mijn versie staan wij gewoon op nummer 86. Ook in de alfabetische lijst die naast de plattegrond staat, staan wij op nummer 86. Het nummer van de stand staat voor de naam van de winkel ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *