Kalender

Kalender/Workshops 2018

14 april – Merkwaardig jaarvergadering, Nijkerk – alleen toegankelijk voor leden

26 mei – workshop Cathy Habermann van Hands on Designs (nog twee plaatsen beschikbaar)

6 en 7 juli – Christmas in July workshop

 

Workshop Cathy Habermann van Hands on Designs

De afgelopen weken hebben Cathy en ik steeds heen en weer gemaild over het project en nu kunnen we jullie een voorproefje laten zien.

Anders dan bij andere workshops, is het de bedoeling dat jullie van tevoren het project borduren en dat we op de dag zelf, het helemaal in elkaar gaan zetten. Dus op het einde van de dag ga je (hopelijk) met een kant-en-klaar werkje weer naar huis.

Cathy heeft ruime ervaring met het in elkaar zetten van borduurwerkjes. Ze bedenkt ook iedere keer weer andere manieren om een borduurwerkje af te werken. Wat het eindresultaat wordt, dat houden we als verrassing tot we de pakketten verstuurd hebben.

Eind maart gaan we de pakketten versturen, dan hebben jullie nog 2 maanden om het te borduren. Om je een idee te geven, de stof die je nodig hebt voor de twee patronen die van tevoren geborduurd moeten worden, zijn 25 x 40cm en 25 x 25cm.

De kosten voor de workshop zijn 95 euro. De betaling moet voor 25 maart binnen zijn, dan kunnen we vrijdag 30 maart de pakketten opsturen. De workshop vindt plaats op een locatie op 5 minuten lopen van de winkel en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken (ongeveer 5 minuten lopen vanaf het busstation). 

Wij kijken echt uit naar deze dag en zijn heel benieuwd naar het project. 

Kosten:           € 95,00 (te betalen voor 25 maart 2018)
Data:              zaterdadg 26 mei
Tijd:               10.30-16.00 uur

 

Christmas in July

De afwerking hebben we een aantal maanden geleden al bedacht, het patroon is uitgezocht en wij hebben er al weer heel veel zin in.  Maak er een gezellig dagje uit van voor jezelf, we hebben geen kerstkransjes bij de koffie, maar zorgen wel voor iets lekkers. Het is per slot van rekening een beetje kerst op zo’n dag.

Kosten:           € 45,00
Data:              vrijdag 6 of zaterdag 7 juli
Tijd:               10.30-15.30 uur