We zijn heel blij dat we dit jaar weer een project van Eileen van Handblessings kunnen aanbieden. Elke maand ontvang je bij je bestelling of bezoek aan de winkel een deel van dit patroon. Let er goed op dat je op tijd iets besteld, als de maand voorbij is, hebben we vaak alleen het nieuwe patroontje nog.

De leden van de maandclubs krijgen de patroontjes meegestuurd met hun pakketje. Het hele patroon bestaat uit 3 smalle, lange huisjes, je snapt wel, dat ik helemaal zin heb in dit project. Eileen heeft voor 10 kleurtjes Weeks Dye Works garen gekozen, die hebben we vanaf eind januari/begin februari in de winkel.Daarnaast kun je ook de 6 bedeltjes bestellen die gebruikt zijn. Die bedeltjes halen we op in Nashville en sturen we dan begin maart op (of kun je ophalen in de winkel).

Op het weblog publiceren we later deze week een interview met Eileen. Ze vertelt o.a. hoe ze is begonnen met het ontwerpen van borduurpatronen, haar favoriete patronen en hoe ze aan ideeën komt voor nieuwe patronen. En speciaal voor onze abonnees van de nieuwsbrief is er een extra gratis patroontje. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan snel in.

We hebben een speciale pakketprijs voor dit project. De 10 kleurtjes Weeks Dye Works en een lapje stof van 35 x 50cm (je kunt kiezen uit 11, 13, 14 of 16 draads stof) kost nu € 30,00. Als je dit pakketje bestelt, kun je op het einde van het jaar een aan jezelf gefrankeerde enveloppe opsturen om de eventuele patroontjes die je mist, nagestuurd te krijgen. Daar lees je meer over in de nieuwsbrief van augustus.

PS: deze patroontjes staan los van de patroontjes die we in de digitale nieuwsbrief plaatsen. Geef je dus op voor deze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand een nieuwsbrief van ons met het laatste nieuws uit de winkel, borduurtips, patroontjes, boekbesprekingen en interviews met ontwerpsters.