kerst2014

Nog 16 nachtjes slapen en dan is het zo ver! Dan opent De Handwerk Boetiek haar deuren voor drie heel speciale open dagen. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de open dagen in november te houden en dan de winkel helemaal in kerststijl in te richten. We zijn al een aantal weken druk bezig met het borduren van nieuwe modellen, uiteraard voor de kerst ;-), het bestellen van allerlei (nieuwe) kerstpatronen, aanvulling van onze geliefde kerstgarens en kijken hoe we alles zo goed mogelijk in de winkel kunnen neerzetten. Je bent van harte welkom op deze drie “kerst” dagen, de winkel is speciaal voor deze open dagen ook op donderdag 6 november geopend van 10.00-17.00 uur.

En als je dan eenmaal uitgekeken bent in de winkel, kun je doorlopen naar de workshopruimte, waar we een kopje koffie of thee serveren met een kerstkoekje. Ondertussen kun je kijken wat we allemaal in de opruiming hebben. We hebben al weer de nodige dozen klaarstaan met heel verschillende dingen: van patronen tot stof, van kleine lapjes tot stof aan de meter, van boeken tot garens, kortom voor iedereen wat wils. Ook dit jaar hebben we een kerstkadootje voor iedere klant, bij besteding van € 10,00.

Uiteraard kunnen onze “internet”klanten ook mee genieten van al het moois dat er te zien is. Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwe e-nieuwsbrief, dan kun je al eerder genieten van de kerstsfeer in de winkel. Heb je dat nog niet gedaan, doe het dan in ieder geval voor eind oktober, dan weet je zeker dat je als een van de eersten kunt genieten van de kerst open dagen. We zorgen ervoor dat jullie ook van de opruiming kunnen genieten.

Deel deze uitnodiging vooral met je borduurvriendinnen, hoe meer zielen, hoe meer (kerst)vreugde! Wij hebben er bijzonder veel zin in, we kijken echt uit naar deze dagen en willen de kerstsfeer graag met jou (virtueel of in de winkel) delen.