http://www.lizziekate.com/im/thingsunseen-Ispy600.jpg

Wie geniet er allemaal van een mysterie? Ik zeker. In het begin van de opkomst van mysterie projecten in borduurland, wist ik niet of ik er echt blij mee was. Ik mag namelijk graag zien waar ik naar toe borduur ;-). Aan de andere kant is het ook leuk om het eindresultaat niet te weten en maar af te wachten wat het wordt. En het helpt als je weet dat de ontwerpster van de mysterie zorgt voor een prachtig eindresultaat. Linda van Lizzie Kate heeft dat al wel bewezen met haar Halloween Mysterie van twee jaar geleden.

En nu is het dus tijd voor een nieuwe Lizzie Kate mysterie, Things Unseen. Dit is wat we weten van deze mysterie:

* in de mysterie is een prachtige uitspraak van Helen Keller verwerkt, volgens Linda een inspirerende vrouw.

* de mysterie bestaat uit drie delen, die we verwachten in december, januari en februari.

* de totale mysterie is 165 x 205 kruisjes

* uiteraard zoeken wij een prachtige stof uit voor deze mysterie, zowel in 11 als 13 draadjes per centimeter

* Things Unseen heeft een garenpakket met 14 strengetjes Weeks Dye Works, waarvan een kleur, Busy Lizzie, speciaal voor dit project geverfd is. Er zijn een aantal dubbele strengen nodig voor dit project, dus het is handig om een garenpakket te bestellen zodat je zeker weet dat je hetzelfde verfbad hebt.

* er zit een bonuspatroon bij de mysterie, die onthult wordt in de drie delen van het project. De afmeting van het bonusontwerp is 34 x 165 kruisjes en gebruikt dezelfde kleuren als het mysterie ontwerp. Het pakketje met extraatjes (denk kraaltjes, knoopjes van Just Another Button, parelmoeren knoopjes) heeft ook voldoende extraatjes voor dit bonusproject.

* hieronder zie je de kleurtjes die gebruikt zijn voor Things Unseen. LET OP, de kleur Busy Lizzie is alleen verkrijgbaar als je het garenpakketje besteld.

  

We bieden deze Lizzie Kate mysterie als volgt aan:

Optie 1: alles erop en eraan € 98,00

Je ontvangt de 3 patronen, het garenpakket, het pakketje met extra’s en stof voor zowel de mysterie zelf als het bonuspatroon. Zo het er nu naar uitziet kun je op een lap stof van 50 x 70cm zowel de mysterie als het bonuspatroon borduren. Mocht dat nog anders worden, dan krijg je daarover bericht. Graag bij opgave vermelden of je 11 of 13 draads stof wilt hebben.

Optie 2: alles behalve de stof € 86,00

Je ontvangt de 3 patronen, het garenpakket en het pakketje met extra’s.

Om teleurstelling over het eindresultaat te voorkomen, bieden we deze keer  de patronen niet los aan, aangezien het garen en het pakketje met knoopjes en kraaltjes zo bepalend zijn voor het eindresultaat.

Geef je op voor 23 oktober zodat we op tijd onze bestelling door kunnen geven.