Het is, vonden wij, de hoogste tijd voor een echte blog en facebook giveaway. Een giveaway is een kadootje dat we verloten onder onze blog volgers en lezers die onze facebook pagina “leuk vinden”. En omdat dit onze allereerste give away is, hebben we gelijk een prijs uitgezocht die echt heel mooi is om te winnen. En dat is (tromgeroffel………..) de Mercedes onder alle schaartjes, een limited edition Ginger schaartje ter waarde van € 48,95.

giveaway2

Dit schaartje is echt een bezit, het knipt geweldig, is scherp tot in de punt en blijft heel lang scherp. En het ziet er natuurlijk prachtig uit. Dit is een gelimiteerde oplage van 2013 en zijn niet meer te bestellen bij onze leverancier, echt iets voor de liefhebber en verzamelaar. Zelf heb ik een aantal van deze schaartjes en geniet er iedere keer van als ik ze gebruik. Twee dingen die je niet mag doen: uiteraard mag je er geen papier mee knippen en gebruik dit schaartje absoluut NIET voor metallic garens.

Wat zijn de regels? Je kunt het Ginger schaartje winnen als:

1. je een volger van het blog bent, je kunt je inschrijven aan de zijkant van dit bericht bij “volg dit blog”  (je ontvangt dan nog een mail met daarin een link om te bevestigen dat je jezelf hebt opgegeven voor het volgen van het blog, klik op deze link en je ontvangt een mailtje als we iets nieuws op het blog hebben gezet);

woensdag

2. en/of je hebt de  facebook pagina van de winkel leuk gevonden.

woensdag2

Ben je een blogvolger en vind je onze facebook pagina leuk, dan doe je TWEE keer mee en maak je dus TWEE keer kans op dit geweldige schaartje. Deel dit bericht vooral met al je borduurvriendinnen, dan maken zij ook kans op dit geweldige schaartje! Hieronder kun je heel makkelijk op een van de knoppen klikken om het berichtje te delen.

Je kunt meedoen tot woensdag 1 oktober 12:oo uur. Ik maak rond 18:00 uur bekend wie de winnaar is.