Afgelopen weekend zijn we op bezoek geweest bij een van onze leveranciers en dat betekent dat we weer de nodige patronen, linnen band, bandjes, kerstsokjes en passe-partouts hebben meegenomen. Je kunt de komende dagen/weken dus het nodige verwachten hier op het weblog :).

Ik begin dus maar met onze favoriet, het nieuwe boek van UB Stickdesign, Spitzenträume (€ 17,90). Echt een aanrader voor iedereen die iets met kant heeft. Je kunt uit het boek heel veel ideeën opdoen voor het borduren van kantjes, in alle soorten en maten. De foto’s hieronder geven je een goed beeld van wat je in het boek kunt verwachten.

   

Dit schilderij met alle verschillende kantjes was echt onze topfavoriet. Wat een geweldig idee om het geborduurde kant zo tentoon te stellen. Voor de snelle beslissers onder ons, we hebben 2 extra schilderijen mee kunnen men. Voor € 50,00 heb je de lijst én het passepartout! We sturen dit niet op, dus je moet de lijst afhalen in de winkel, maar volgens ons is het meer dan de moeite waard.

In het boek wordt vooral DMC garen gebruikt, maar ik kan al die vierkante kantjes ook al zien in Venne zijden garen. Of een mooie overloop garen. En wat te denken van het Franse linnen dat we in de winkel hebben? Dat geeft ook een heel speciaal effect. Kortom, mogelijkheden te over.